2009. július 21., kedd

Jóreggelt Lacháza

Sajnos már a napraforgó elvirágzott, és eléggé vénséges arcot mutat. Csak zöld, csak zöld......, de végülis ez a természet rendje. A kicsik viszont gondoskodnak rólam, illetve arról hogy ne legyen unalmas a reggeli kávézásom.




Mosolygós jóreggelt Lacháza !
Már gondolkozom, hogy ma mit csináljak :)

Mama ébredezz, mi már fent vagyunk !
A kis nyavajásnak addig sikerült rángatnia a köntösömet, hogy az első kávémat rájuköntöttem. Ez majd egy szép folt formályában meg fog látszani a képeken, illetve a kicsiken. Bocsi. :(
Szóval Sanyi bement, hogy csináljon egy másik bögi kávét, és botor módon a lábtörlőn hagyta a kertipapucsát.
Idenézzetek mit találtam !
Ez egy igazi kincs
Húúúú ! Én is találtam egyet.

Kérlek mutasd meg nekem

Kicsit rághatod, de aztán add vissza !


Az illata fenséges........

........... az íze mégjobb !


Kedvesem döbbenten tapasztalta, hogy kénytelen lesz valami csoda játékkal kiváltan az elzsákmányolt papucsait, vagy külömben járkálhat mezítláb. Ezért elővette a titkosfegyvert, a csodajátékot, az utolérhetetlent, magát a szenzációt: egy üres pillepalackot.


S bejött neki ! Kicsiket ez úgy lenyűgözte, hogy azonnal lemondtak a büdi-papucs nyújtotta élvezetekről.






A nagy csaholásra, és játék hangjára hazatért Napoleon alias Lajcsi is, az éjszakai portyáról, és nagyon nagy kedvet kapott Ő is egy kis kutya játékhoz. S a mi bolondos macskánk tényleg nekiállt játszani a kicsikkel. :)








Afró eközben meg úgy gondolta, hogy kihasználja az óvatlan pillanatot, és zsákmányol magának egy-két gyerekjátékot, kis rágcsálás céljából.

Mia az amit viszel ?
Nézzétek a mamának milye van !

Muti nekünk is !



Fentiek kb. 1,5 óra történései. Minden reggel ez a rituálé nálunk. Ilyenkor kitombolják az éjszaka felgyülemlett energiát, és szinte az egész délelött nyugodt alvással tellik.



Álva elalszom



Nem tudom a szemem nyitvatartani.

Nincsenek megjegyzések: