2009. július 29., szerda

Rosszcsontok a minibullok

"Babe" a kismalac :)
Ábrázatán található egy kis dinnye, egy kis autó mocsok, és már a többiről nem is beszélek. Még azt nem is meséltem, hogy a drága úgy döntött, hogy ő most akkor a kocsialá néz és ott egy teljes alváztakarítást csinál. Mi nem rajongtunk annyira az ötletért, de már most így utólag mit csinálhatnék.













A minibull úgy van kódolva, hogy genetikusan tudja a fülrágást.....

....... és az ujjrágást !


5 megjegyzés:

Zsera írta...

Hát, hogy ezek a babák mennyit nőttek! Biztos "alig" vannak jól tartva ;) Nemrég még akkorák voltak mint Sanyi tenyere... most meg!

Rita írta...

Nagyon édesek a bébik!!!

Abszolút Little- Démon rajongó vagyok (magamban így hívom a sárga-fehér kisfiút), és hiányolom róla a friss képeket!!! Nem tudok bullul szinte semmit, de nekem Ő lett Mr.Big. :)))))

Puszi Nektek!!!!

Flashbang írta...

Micsodaaaaa ???
Kérem szépen van már neki tisztességes neve. T-BOY From Flashbang !

Rita írta...

Akkor tessék nekem sok-sok fotót készíteni T-BOY from Flashbangről, mielőtt még a "gonosz" gazdik hazaviszik ezt a szépfiút!!! Lééégyszíííí!!! (nagy boci szemekkel pislogós..)

puszi mindegyik bullinak!!! (meg a többieknek ;) )

Flashbang írta...

Sajnos egyre nehezebb őket fényképezni, mert ha meglátnak, akkor az akényszerképzetük, hogy minimálisan a nyakamba kell mászni. :)) Ja és okosak is, mert ha egy másik ajón keresztül settenkedek feléjük, akor nagyon hamar észrevesznek, és akkor megint az első felállás az adott. :( De azért majd igyekezni fogok.